کدام روکش کابینت مناسب من است؟

خانهمقالات کابینت آشپزخانهکدام روکش کابینت مناسب من است؟

کدام روکش کابینت مناسب من است؟

خانهمقالات کابینت آشپزخانهکدام روکش کابینت مناسب من است؟

کدام روکش کابینت مناسب من است؟ در این نوشته تصمیم داریم تا با معرفی انواع مختلف روکش های کابینت و بررسی ویژگی ها، معایب و مزایای هر کدام، به طور کامل به این سوال پاسخ دهیم.

همان طور که می دانید کابینت آشپزخانه تأثیر بسیار زیادی در زیبایی نما و ظاهر آشپرخانه و به طور کلی خانه دارد. روکش های کابینت در انواع بسیار مختلفی با جنس، طرح و رنگ های متنوع قابل سفارش می باشند. در این نوشته تصمیم داریم تا به سوالات زیر پاسخ دهیم.

  • روکش کابینت چیست و چه کاربردی دارد؟
  • انواع روکش های کابینت کدامند؟
  • بهترین روکش کابینت کدام است؟

بنابراین در صورتی که شما هم در فکر تعویض کابینت های خود و یا روکش کابینت ها هستید و نمی دانید مناسب ترین روکش کابینت چیست، پیشنهاد می کنیم این نوشته را تا انتها مطالعه نمایید.

کدام روکش کابینت مناسب من است؟

روکش کابینت چیست و چه کاربردی دارد؟

برای پاسخ دادن به سوال کدام روکش کابینت مناسب من است؟ ابتدا بهتر است به صورت مختصر توضیح دهیم که روکش کابینت چیست و چه کاربردی دارد؟ منظور از روکش کابینت، روکش نازکی است که سطح کابینت را می پوشاند و علاوه بر اینکه سبب زیبایی کابینت ها می شود، از کابینت در برابر نفوذ رطوبت و آسیب دیدن به علت مجاورت با گرما، حرارت و غیره محافظت می کند.

روکش های کابینت در انواع مختلفی در بازار موجودند و هر کدام نیز دارای معایب و مزایای مخصوص به خود هستند. شما می توانید با توجه به سلیقه ی خود و میزان بودجه ای که در اختیار دارید و همچنین با در نظر گرفتن ویژگی های هر نوع، مناسب ترین روکش کابینت را سفارش دهید.

انواع روکش های کابینت کدامند؟

در این قسمت انواع روکش های کابینت را معرفی و ویژگی های آن ها را بررسی می کنیم تا شما بتوانید به راحتی به سوال کدام روکش کابینت مناسب من است؟ پاسخ دهید.

روکش چوب طبیعی

یکی از زیباترین روکش هایی که برای کابینت ها وجود دارد، روکش چوب طبیعی می باشد. این نوع روکش در واقع یک لایه نازک از چوب طبیعی است که روی کابینت ها نصب می شود. روکش چوب طبیعی از چوب درختان مختلفی مانند چوب درخت گردو، ماهگونی، بلوط، زیتون، افرا، راش و غیره تولید می شود.

استفاده از این روکش ها برای انواع کابینت آشپزخانه طرح چوب، ظاهری لوکس و زیبا به آشپزخانه ی شما می بخشد. مهم ترین مزیت این روکش ها این است که عمر زیادی دارند. هزینه بالا و نیاز به مراقبت نیز از جمله معایب این روکش ها می باشد.

روکش چوب طبیعی

روکش های ملامینه

یکی دیگر از انواع روکش هایی که در پاسخ به سوال کدام روکش کابینت مناسب من است؟ می توانیم معرفی کنیم، روکش مصنوعی ملامینه است. روکش های ملامینه معمولا برای کابینت های ام دی اف و نئوپان استفاده می شوند و از پرکاربردترین روکش های موجود در بازار به حساب می آیند.

مهمترین مزیت این نوع روکش کابینت این است که در عین مقاوم و زیبا بودن، قیمت بسیار مناسبی هم دارد. طول عمر بالا، مقاومت در برابر خراشیدگی و نفوذ رطوبت و حرارت نیز از جمله مزایای این روکش ها می باشند. از آن جایی که روکش مصنوعی ملامینه در رنگ ها و طرح های مختلفی وجود دارد، شما می توانید به راحتی با توجه به سلیقه خود از میان آن ها انتخاب کنید.

روکش های ملامینه

روکش های پلکسی‌ گلاس (هایگلاس)

این روکش ها به خاطر ظاهر درخشنده ای که دارند بسیار پر طرفدار می باشند. البته قابل ذکر است که روکش های هایگلاس انواع مختلفی دارند و روکش پلکسی گلاس یکی از انواع رایج و پر طرفدار آن است. تنوع زیاد در رنگ بندی، مقاومت در برابر رطوبت، طول عمر طولانی و ظاهر شفاف از مزایای این نوع روکش ها به حساب می آیند.

مهم ترین عیب این روکش ها نیز این است که در برابر خراشیدگی چندان مقاوم نیستند. در ضمن ظاهر براق این روکش ها سبب می شود تا لکه و کثیفی را زودتر نشان دهند و اگر از روکش مصنوعی پلکسی‌ گلاس با کیفیت پایین استفاده کنید ممکن است رد دستمال روی آن باقی بماند.

روکش های پلکسی‌ گلاس (هایگلاس)

جهت درخواست کابینت فرم زیر را پر کنید.

روکش های پی‌ وی ‌سی

یکی دیگر از روکش های پر مصرف موجود در بازار، روکش ‌های پی‌ وی ‌سی هستند. این روکش ها ضد آب می باشند و در رنگ ها و طرح های مختلفی تولید می شوند. در ضمن انواع روکش های پی وی سی با ضخامت های مختلف وجود دارد.

از جمله مزایای این نوع روکش ها می توانیم به طول عمر خوب، مقاومت در برابر خراشیدگی و نفوذ رطوبت، نگهداری آسان و غیره اشاره کنیم. از جمله معایب این روکش ها نیز به بالا بودن قیمت آن ها در قیاس با برخی از انواع روکش ها و همچنین حساسیت آن ها نسبت به حرارت اشاره می کنند.

روکش های پی‌ وی ‌سی

روکش آلومینیومی

یکی دیگر از انواع روکش هایی که می توانیم در پاسخ به سوال کدام روکش کابینت مناسب من است؟ معرفی کنیم، روکش آلومینیومی است. این نوع روکش ها اغلب در خانه هایی با طرح مدرن استفاده می شوند. روکش های آلومینیومی در ضخامت های مختلف و با کیفیت های متفاوت تولید می شوند. از جمله مزایای این نوع روکش ها می توانیم به ماندگاری زیاد، ضد آب و ضد زنگ بودن و تمیز شدن راحت اشاره کنیم.

روکش آلومینیومی

تماس با گروه مهندسی ماچوب

روکش ‌های ممبران

روکش‌ های ممبران در هنگام ساخت کابینت های ممبران با دستگاه ‌های مخصوصی روی آن ها وکیوم می شوند. این نوع روکش ها نما و ظاهر بسیار زیبایی دارند و آشپزخانه ی شما را بسیار شیک نشان می دهند. قیمت روکش های ممبران در مقایسه با ظاهر زیبایی که دارند و بسیار شبیه به روکش های چوبی هستند، مناسب می باشد.

مهم ترین مزیت این نوع روکش ها انعطاف پذیری بالای آن ها است که سبب می شود به راحتی بتوان آن ها را روی کابینت هایی با طرح ها و منبت کاری های زیاد پرس کرد. همچنین این روکش ها در برابر خراشیدگی و نفوذ رطوبت نیز مقاومت زیادی دارند و طول عمر آن ها بالا می باشد.

اگر به ظاهر و طرح کابینت های نئوکلاسیک علاقه دارید کابینت های پولیشی نیز گزینه مناسبی برای شما هستند. در پاسخ به سوال کابینت پولیشی چیست؟ می توانیم به طور کلی بگوییم که جنس بدنه این نوع کابینت ها از پولیش می باشد. مغزی این کابینت ها نیز از ورق ام دی اف ساخته می شود.

روکش ‌های ممبران

نتیجه گیری کدام روکش کابینت مناسب من است؟

در این نوشته سعی کردیم تا با معرفی تعدادی از پر طرفدارترین انواع روکش های کابینت موجود در بازار، به شما کمک کنیم تا بتوانید به سوال کدام روکش کابینت مناسب من است؟ پاسخ دهیم. همان طور که اشاره کردیم روکش کابینت در انواع مختلفی از نظر جنس، رنگ، قیمت، کیفیت و غیره تولید و در بازار عرضه می شود.

شما می توانید با توجه به سلیقه و اولویت های مورد نظر خود مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین روکش کابینت را انتخاب کنید. از آن جایی که کیفیت و معایب و مزایای انواع روکش ها با هم فرق می کند، بهتر است قبل از اقدام به سفارش روکش کابینت، با انواع آن ها آشنایی داشته باشید و یا از کارشناسان این زمینه مشورت بگیرید.

به یاد داشته باشید که استفاده از روکش هایی که از متریال غیر استاندارد و بی کیفیت ساخته می شوند صرفا به علت ارزان تر بودن آن ها به هیچ وجه انتخاب درستی نیست. زیرا این روکش ها خیلی زود خراب شده و شما مجبور به تعویض دوباره آن ها خواهید شد.