کابینت انزو
کابینت انزو
کابینت انزو چیست؟
برای پاسخ به سوال کابینت انزو چیست؟ با ما تا آخر این صفحه همراه باشید. مغز کابینت انزو ام دی اف است. این مدل کابینت رنگ پولیشی می شود. قطر ورق mdf به کار رفته شده از 25 میلی متر به بالا است. همچنین روکشی که در این کابینت کشیده می شود قطر بیشتری نسبت به دیگر کابینت های وکیوم دارد.
قطر 4 طرف درب کابینت نیز با استفاده از دستگاه CNC تا 8 میلی متر کمتر از کابینت های دیگر است.
عمدتا کابینت های انزو سفید رنگ هستند ولی می توان از رنگ های دیگر هم استفاده کرد.

فیلم کابینت انزو
فیلم های زیر شما را با مشخصات کابینت انزو آشنا می کند. حتما از فیلم ها دیدن کنید.
پروژه های اجرایی کابینت آشپزخانه انزو
در این قسمت پروژه های گروه مهندسی معماری ماچوب، برای شما قرار داده شده است. شما می توانید علاوه بر مشاهده عکس، ویژگی های کابینت را مطالعه کنید.
مزایا و معایب کابینت انزو
در این بخش به بررسی مزایا و معایب کابینت انزو، می پردازیم. با شناخت مزایا و معایب کابینت آشپزخانه می توانید انتخاب خوبی را مطابق با نیاز خود و دکوراسیون آشپزخانه داشته باشید.
مزایا کابینت انزو
- ضخامت درب کابینت انزو در اندازه های مختلف قابل سفارش است. قطر درب انزو از 25 و 32 میلی متر به بالا تولید می شود. بنابراین مقاومت بسیار بالایی دارد.
- با استفاده از رنگ پولیشی ضخامت درب ها حدود 2 تا 3 میلی متر بیشتر می شود. همچنین این رنگ خاصیت ضد آب به کابینت می دهد.
- کابینت سبک انزو، تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن است. بنابراین ظاهر نه خیلی ساده همانند کابینت مدرن و نه خیلی شلوغ همانند کابینت های کلاسیک دارد.
- در برابر رطوبت استحکام بسیار خوبی دارد.
معایب کابینت انزو
- بالا بودن قیمت کابینت یکی از معایب آن به حساب می آید.
- به دلیل بالابودن وزنه درب آن، باید حتما از یراق آلات بسیار با کیفیت در ساخت استفاده شود. در غیر این صورت، لولای درب ها زود خراب می شوند.
- اغلب سفید هستند و یا در تنوع رنگی کمتری دیده می شوند. اما در کلیه رنگ ها قابل سفارش هستند.

تفاوت کابینت انزو و ممبران
تفاوت کابینت انزو و ممبران به شرح زیر است:
- اولین تفاوت، قطر ورقه های ام دی اف است. قطر مغذی mdf از 25 میلی متر به بالا تولید می شود. ورق mdf در قطر های 32، 48 و 64 میلی متر تولید می شود. در حالی که کابینت های ممبران بین 16 تا 18 میلی متر است.
- قطر لبه های کابینت ممبران (وکیوم) بیشتر از انزو است. در این کابینت چهار طرف درب آن برش می خورد و تا 8 میلی متر باریک تر است.
- اغلب سفید و یا رنگ های روشن و براق هستند. ولی کابینت ممبران تنوع رنگی بیشتری دارند. البته می توان از رنگ های پولیشی نیز استفاده کرد.
- عواملی مثل جنس و مواد به کار رفته شده قیمت یک کابینت را مشخص می کند. بنابراین با توجه به خصوصیات گفته شده، قیمت کابینت انزو از ممبران بیشتر است.

در کل می توان گفت هر دو کابینت دارای بدنه ای ساخته شده از mdf هستند. اما همانطور که ذکر شد در قطر بدنه ی آن ها تفاوت هایی وجود دارد. از نظر سبک ظاهری نیز در طراحی های درب کابینت انزو و ممبران تفاوت هایی وجود دارد. در مقاله تفاوت کابینت انزو و ممبران، به بررسی 10 مورد از این تفاوت ها پرداخته ایم. حتما آن را مطالعه کنید و فیلم قرار داده شده را تماشا کنید.

کابینت انزو خوبه؟
در ساخت کابینت انزو از ورق های ام دی اف با قطر 25 میلی متر و 32 میلی متر استفاده شده است. در واقع قطر ام دی اف از 25 میلی متر به بالا قابل سفارش است. اگر روی درب های کابینت خط و خش ایجاد شود، قابل ترمیم می باشد.
انزو در واقع، تلفیقی از کابینت کلاسیک و کابینت مدرن های گلاس سفید می باشد. کابینت سفید انزو باعث بزرگتر جلوه دادن فضای منزل می گردد. همچنین به این دلیل که رنگ سفید جزو خانواده رنگ های مادر می باشد به راحتی می توان تمامی اجزا آشپزخانه را با این سبک کابینت تطبیق نمود.
بدنه داخلی آن از جنس ام دی اف سفید با روکش ملامینه ضد آب و ضد خش می باشد. همانطور که گفته شد مغز این سبک کابینت از ام دی اف است. بعد از ایجاد حکاکی از پرس وکیوم براق استفاده می شود. همچنین به جای روکش می توان روی درب های کابینت انزو را رنگ نمود. جنس رنگ بر سه پایه مختلف پلی استر، پلی یورتان و پولیشی می باشد.
علت قیمت بالای کابینت انزو
کابینت مدل انزو نسبت به کابینت ممبران و کابینت های گلاس قیمت بالاتری دارد و دلیل آن هم در متریال اولیه این سبک می باشد.
ورق MDF استفاده شده در این سبک از ۲۵ میلی متر و 32 میلی متر و اندازه های بالا تولید می شود. در صورتی قطر MDF در سایر کابینت ها ۱۶ یا نهایتا ۱۸ میلی متر می باشد.
رنگ پولیشی و قطر روکش سفید یکی از دلایل تغییر در قیمت کابینت نئوکلاسیک انزو است.

مشخصات کابینت انزو
خصوصیات کابینت سبک انزو، به شرح زیر است:
1. بدنه ساخته شده از ام دی اف 2.درب ها از قطر 25 میلی متر به بالا 3. لبه های نازک تر به دلیل برش خوردن با دستگاه
4. قابل سفارش در رنگ پلی اورتان، پلی استر و نیم پلی استر 5. سبک نئوکلاسیک
برای اطلاع از قیمت پلی اورتان به لینک داده شده مراجعه کنید.

طرح های کابینت انزو
همانطور که گفته شد کابینت انزو دارای مغزی از جنس ام دی اف است. بیشتر طرفداران سبک انزو رنگ سفید را برای کابینت آشپزخانه خود می پسندند. این رنگ به راحتی می تواند با انواع دکوراسیون منزل شما ست شود.
برخی از آن ها دارای پوشش وکیوم هستند. روکش وکیوم خاصیت ضد آب بودن و ضد خش دارد.
می توان کابینت پست مدرن و انزو را رنگ کرد. رنگ های نام برده شده مثل رنگ پلی اورتان، پلی استر و پولیش جزو این دسته می باشند. شما با انتخاب رنگ ها می توانید طبق سلیقه خود کابینت را سفارش دهید.


تفاوت کابینت انزو با وکیوم
اولین تفاوت انزو با وکیوم قطر ورق mdf به کار رفته شده است. در کابینت انزو قطر ورق از 25 میلی متر است در حالی که در کابینت وکیوم حدود 16 میلی متر است.
چهار طرف درب انزو با دستگاه CNC برش می خورد. بنابراین قطر لبه نازک تری دارند. تفاوت در رنگ و قیمت کابینت را نیز می توان نام برد. انزو بیشتر به رنگ سفید است، درحالی که کابینت وکیوم تنوع رنگی زیادتری دارد. ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که دستگاه سی ان سی چیست و بخواهید نحوه عملکرد آن را بدانید. روی لینک داده شده کلیک کنید و مقاله تهیه شده توسط ماچوب را مطالعه کنید.
سوالات متداول مشتریان در مورد کابینت انزو و پاسخ آن ها
ثبت ديدگاه